היי דוקטור כאבים מחבלה מעל שנה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

22/09/2016 | 01:31 | מאת: שלומי

היי ראיתי מישהו רשם מקרה דומה לשלי פה בעבר בנושא בצקות וחבלה ואשמח אם תעזור לי אני לפני שנה מלאה נפלתי מאופניי והחלקתי בפנייה של 30 קמ"ש על הכביש זרקתי ידיים להגן מפני הנפילה וכתוצאה מזריקת הידיים ועד שנעצרתי נוצר לי באותו רגע בול באמצע בית החזה מאזור הסטרנום כאבים . עשיתי רנגטן אותו יום לא מצאו דבר. עשיתי אחרי חצי שנה של כאבים לא פוסקים מיפוי עצמות לא מצאו דבר המשכתי לסבול קשות מכאבים שאי אפשר לתאר ואז גם ביצעתי mri לחזה 1 חודשים אחרי הנפילה עשיתי את הMri ויש ממצאים : תשובות להלן תוצאות של סריקת סטרנום : הבדיקה בוצעה בטכניקת במישור STIR T1 ' T2 במישור אקסיאלי , סאגיטלי וקורונלי. הודגם בצקת מח עצם מסביב לזווית של הסטרנום הקדמי . אין סימנים של תזוזה בין הצדדים . אין שינוי עמדה , סיגנלים נמוכים ב - T1 בחלק הסאגיטלי וגבוה ב- T2 בקורונלי, מתאים ל- BONE BRUISE . אשמח לדעת מה זה אומר בידיוק? האם קיים טיפןל לכזה דבר? יש לי כאבים שכבר לא יכול להחזיק יותר את החיים.הייתי אצל לא מעט רופאים ולא יודעים מה לעשות אשמח לפענוח מלא שלך עזרה והמלצות תודה רבה .

שלום לפי המתואר מדובר בחבלה קהה שגרמה לבצקת של מיח העצם. זה כואב מאד. אין לזה טיפול ולוקח לזה הרבה זמן ( חודשים ארוכים לעבור). בדר"כ זה עובר בסוף.

מנהל פורום דלקות מפרקים