כאב בגרון/צוואר קדמי

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

12/08/2016 | 22:19 | מאת: גדי

שלום אני בן 22 ברקע עם פסוריאזיס ודלקת מפרקים פסוריאטית וכרגע ללא טיפול. יש לי במשך כמה ימים כאב בצד ימין בגרון/צוואר קדמי בהתחלה כשבלעתי את הרוק הרגשתי את הכאב, ועכשיו אני מרגיש אותו כשאני מרים את הראש למעלה או לצד ימין. כמו כן אני מרגיש אותו כשאני שוכב במיטה על צד ימין, בזמן שמופעל על האזור שכואב לי קצת לחץ (בגלל השכיבה על הצד הזה)- ואז כשאני בולע את הרוק כואב לי גם. ההרגשה של הכאב קצת קשה לי לתיאור, אבל ההרגשה היא כמו של גיד מתוח אך אני לא בטוח לגמרי בהגדרה זו. כמובן שאלך לבדיקה של רופא אא''ג, אך רציתי לדעת-האם לדעתך יכול להיות שמדובר במשהו שקשור למערכת השריר-שלד? כמו למשל גיד כאוב או שריר כאוב שקשור לדלקת המפרקים? תודה.

שלום מאד קשה לדעת בלי לבדוק אותך. כאב המופיע בבליעה נראה פחות קשור לשרירי וגידי הצוואר.

מנהל פורום דלקות מפרקים