יומירה ונסיעה לסרילנקה והודו

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

22/01/2016 | 08:07 | מאת: יעל

מה עמדתך בנוגע לנסיעה לסרילנקה והודו תוך נטילת יומירה + מטטרוקסאט בגין JRA בהתיחס לחיסונים המקדימים ותנאי התברואה המקומיים? תודה.

25/01/2016 | 07:59 | מאת: undefined

שלום יש צורך לקחת את כל החיסונים המומתים המומלצים. לא ניתן ליטול חיסונים מוחלשים. יש להתיעץ עם מרפאת מטיילים באחד מבתי החולים לגבי תרופות מונעות והרגלי היגיינה ומזון. יש להתייחס לתנאי האיחסון של ההומירה. במידה והשליטה במחלה טובה מאד יש לשקול בזהירות אם בכלל לא כדאי לדלג על מנות הומירה במהלך הטיול כך שגם הראומטולוג המטפל צריך להיות בתמונה. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים