שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

17/01/2016 | 13:13 | מאת: אלעד

תודה על תשובתך, רציתי לשאול- בזמן שעושים לי אצל הראומטולוג את מבחן ההתכופפות עם ברכיים ישרות- יש לי כאבים די חזקים לאורך הרגליים מאחורה שמונעים ממני לעשות את המבחן הזה- איזה סיבה יכולה להיות והאם זה קשור אולי למחלה הראומטית? יש לי את הכאבים האלה בהתכופפות בערך שנה כבר. תודה.

שלום חלק מזה יכול להיות פשוט גמישות מופחתת. חלק יכול להיות קשור לתנועתיות מופחתת בחוליות הגב התחתון כחלק מהמחלה. זה עשוי להשתפר עם טיפול

מנהל פורום דלקות מפרקים