בלוטות בבית השחי

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

09/07/2015 | 11:04 | מאת: דויד

בס"ד שלום רב , שמי דויד ואני בן 37 , בריא בדרך כלל לוקח לפיטור להורדת כולסטרול. לפני כחודשהתחילו לי כאבים קלים ונפיחות בבית השחי בצד שמאל , הבלוטות גדלו והתרבו וכאבו נורא , לאחר יומיים התחילו כאבים ובלוטות בבית השחי בצד ימין , בבדיקת רופא המשפחה החליט הרופא לתת לי אנטיביוטיקה בטענה שזה נוסע ככל הנראה כתוצאה מזיהום , לאחר שבוע של טיפול מעט הטבה אך עדיין כואב ונפוח , המליץ לקחת אנטיביוטיקה אחרת אוגמנטין 875 , דרשתי אולטראסאנד שיצא תקין. כיום לאחר שבועיים של הטבה משמעותית וירידת הבלוטות לגודל רגיל וללא כאבים כלל , אתמול , ככול הנראה וירוס של בחילות וחום ליום אחד שוב צצו בלוטות כואבות ונפוחות בצד ימין , שאלתי היא , סביר שבלוטות כאלו יחזרו בתדירות כזאת ? האם יכול להיות שאמת יש בדבר שבלוטות אלו יגרמו ע"י זיהום ? אפילו שאיני רואה שום פצע או שריטה ? מקווה שפורום זה מיועד לבעיה כזאת ואם לא אשמח שתפנה אותי לפורום הנכון , אשמח לתשובתך , מודה מראש הרבה בשורות טובות דויד

שלום זה אינו הפורום המתאים. מצבך מחייב בדיקת רופא משפחה להערכת הבלוטות לשלילת זיהום ( הסביר ביותר )או תהליך אחר

מנהל פורום דלקות מפרקים