שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

27/05/2015 | 12:37 | מאת: איציק

שלום רב, כתבתי אליך לפני מספר ימים בקשר לאבחנה מבדלת בין מחלות דלקתיות לבין פיברומיאלגיה. שאלתי היתה אז אם לצורך אבחנה והבחנה בין שתי המחלות מומלץ לפעמים לקחת סטרואידים לטווח זמן קצר . אם במקרה מוחלט שעלי לקחת את הסטרואידים לצורך אבחון, למשך כמה זמן לוקחים אותם ? שבוע ? עשרה ימים ? תודה .

שלום אין פרוטוקול מובנה לכך מכיון שזו אינה דרך פורמלית לאיבחון. ההחלטה היא על פי שיקול הדעת של הרופא בשיתוף המטופל.

מנהל פורום דלקות מפרקים