נהריה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

16/02/2015 | 10:44 | מאת: רוזנברג נעמי

שלום אני היתי מאשפזת בראומטולוגיה והאבחנה שלי היאpolyarticular chonodrocalcinosis ,טופלתי בפרדינסון 15 מג במשך חודש ברקע יתר לחץ דם וסכרת עכשיו אני צריכה להתחיל להוריד מינון עם ליוווי של תרופה אחרת נתנו לי מטרוטקסט או פמידרונט IV ורופא שלישי בלי כלום ולהמשיך עד חודשיים פרדינסון עם יריד של 2.5 מג בחודש אני עדיין עם כאבים בבוקר אבל גם הסוכר עולה מה לעשות אני מבקשת תשובה בהקדם תודה מראש על עזרא

שלום האבחנה שרשמת היא אבחנה רנטגנית. השאלה היא אם יש אבחנה לאחר ניקור מפרק שמדגים את המקבילה הקלינית. אם אכן נוקר מפרק ונמצאו גבישים מתאימים הגורמים לבעייה שתארת הרי שהטיפול אינו אופטימלי וישנן גרסאות שונות לטיפול מונע שאף אחת לא הוכחה היטב.

מנהל פורום דלקות מפרקים