מיפוי עצם

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

10/02/2015 | 19:17 | מאת: רונית

ערב טוב הופניתי לעשות מיפוי אחרי בדיקת סיטי שלא היתה תקינה .תוצאות מיפוי עצם: קליטה מןגבגת באספקט תחתון של rt + lt sij בעיקר משמאל. קליטה מוגברת דיפוזית. בשורשי כפות הרגליים. ובברכיים. קליטה קלה באזור טרוכנטר הגדול בפמור הימני. אי סדירות לאורך ע"ש וקליטה קלה בחוליה t8. באספקט לטרלי .שמאלי של גוף החוליה. קליטה קלה בצלעות 7,8 מאחור. ומשמאל ואי סדירויות בצלעות קידמיות מימין ומשמאל אודה לכם על תשובתכם על תוצאות המיפוי.

שלום משמעות התוצאה של מיפוי עצם חייבת להיות בהקשר התלונות והממצא ב CT. הכל יכול להיות חסר משמעות והכל יכול להיות חשוב בהתאם להקשר הקליני. צריך לחזור לראומטולוג או לרופא ששלח אותך.

מנהל פורום דלקות מפרקים