כאבים עזים במפרק יד שמאל

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

31/08/2014 | 15:38 | מאת: עדינה

זה כשבועיים יש לי כאבים חזקים במפרק יש שמאל בין הזרוע לכתף ומטה ממנה. היום ביקרתי אצל הרופאה והיא אמרה שמדובר בדלקת במפרק שנבע כתוצאה ממאמץ היד. ואכן נכון אימצתי המון את הידיים שלי היא הסבירה שאני צריכה לקבע את הזרוע עם קיפול קטן של היד וכמו עם רשמה לי ארקוקסיה לחמישה ימים, האם יש עוד טיפול שאני יכולה לעשות על מנת להקל על הכאבים העזים??? אודה לתשובתך.

31/08/2014 | 15:40 | מאת: עדינה

הארקוקסיה ניתנה לעשרה ימים רציתי לשאול האם זה הטיפול ?? האם יש עוד משהו שאני יכולה לעשות???

מנהל פורום דלקות מפרקים