אטריטיס וקנביס

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

29/04/2014 | 14:24 | מאת: ירון

שלום דר אני חולה פסוריאזיס וולגריס ארטיטיס ומטופל ביומירה כבר כמה חודשים אך עדיין סובל מכאבים חדים באצבעות ובפרקי כפות הרגלים בגלל שאני משתמש ביומירה אני לא רוצה להוסיף עוד כימקאלים לגוף שלי ושוקל לבקש טיפול בקנביס רפואי יש לזה מקום או שישללו אותי על הסף ??

שלום אין כל הוכחה שקנביס משפר את מצב המפרקים. אם יש דלקת פעילה רצוי מאוד לטפל בדלקת. טיפול בכאב ללא טיפול בדלקת יכול להוביל להרס מפרקים. ממליץ שתמצה את הטיפול.

מנהל פורום דלקות מפרקים