עזרהה בבקשה!!!

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

28/02/2014 | 20:41 | מאת: דאגלס

אשמח להסבר עבור התופעה, בהתחלה הרגשתי את זה רק באצבעות של יד שמאל, אחרי זה אצבעות יד ימין ואז באצבעות הרגליים ולאט לאט אני מרגיש את זה בעוד מקומות בגוף. מה שאני מרגיש זה מין סוג של חריקה באצבעות זה קורה כאשר אני פותח את כף היד ומיישר את האצבעות לכמה שניות ואז שאני מנסה לסגור אותם לאט, אני מרגיש סוג של חריקה(בלי רעש, הרגשה פנימית פשוט) פשוט הרגשה כאילו המפרקים לא משומנים מספיק. אבל אם אני סוגר את האצבעות מהר אז אני לא מרגיש. בנוסף, שאני קם בבוקר אני מרגיש באצבעות 4 ו5, בשתי הידיים שהם מעט קופצות כאשר אני פותח או סוגר את היד. לא מרגיש כאבים באצבעות, כן מרגיש כאבים בשרירי האמות של הידיים. תודה

שלום קרוב לודאי שמדובר בבעייה בגידים. חלק ממה שאתה מתאר נשמע כמו "אצבע הדק". מצב שבו המעטפת של הגיד צרה מידי עבורו ומפריעה בכיפוף המפרק.

מנהל פורום דלקות מפרקים