ניקור המפרק

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

26/02/2014 | 21:28 | מאת: רות

שלום, זה מה שענית לי ב 11.2 מהתאור שלך קשה לומר. הסבירות שלאישה עם תפקוד כליה תקין יהיה GOUT נמוך מאוד. יתכן שאת סובלת מדלקת מפרקים שגרונית אך העובדה שיש לך RF גבוה אינה לכשעצמה הוכחה לכך. צריך לראות אותך בעיקר בזמן התקף ולנקר את המפרק ולבחון את תכולת הנוזל. ניכר שראומטולוג עשוי לעזור לך. השאלה שלי: האם ניתן לבצע אצלך את הניקור? אני שייכת לקופ"ח כללית

שלום כשמדובר במחלה התקפית מעצם ההגדרה הדרך היחידה לבצע את הניקור בפועל הוא דרך חדר מיון- בבוקר

מנהל פורום דלקות מפרקים