אוסטואוטריטיס והשתלת סחוסים בבירכיים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

15/12/2013 | 22:31 | מאת: צמ

בן 58 וסובל משחיקת סחוסים בשני הבירכיים שמתבתאת ב:כאבים עזים בעליה וירידה במדרגות,נעילות בירכיים רבות נפיחויות והצטברות מים בבירכיים, הייתי רוצה לדעת מה דעתך על השתלת סחוס בשני הבירכיים והאם זה מכוסה בקופות החולים וחברות הביטוח? למותר לציין שהומלץ לי להחליף מפרקי ברך בשני הבירכיים.

שלום אתה קצת צעיר בשביל לסבול משחיקת סחוס בשתי הברכיים. ממליץ שתפנה לראומטולוג ותבחן אם לא מדובר באבחנה אחרת. השתלת סחוס אינה פעולה שגרתית בשום מקום . היא נעשית לעיתים רחוקות בספורטאים עם חסר סחוס מקומי על רקע טראומה.

מנהל פורום דלקות מפרקים