אנקילוזינג ספונדוליטיס

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

26/11/2013 | 13:27 | מאת: אורית

שלום ד"ר קמחי. יש לי כבר למעלה מ 20 שנה אנקילוזינג. הרופא המליץ לי על אומירה ואחר כך על אנברל. בשני המקרים הרגשתי פגיעה לוירוסים ונוטה לחלות בקלות. גם אובאיטיס שנעלמת לפעמים חזרה. איך ייתכן שאלה התופעות כאשר כל החולים רואים בזה מהפך בחייהם? הסיבה לשאלה היא כי בזמן האחרון יש לי כאב ברך שמאל מאוד חזק, ואני שוקלת מה לעשות. תודה על תשובתך.

שלום אם היתה אובאיטיס לא מקובל לתת אנברל אלא הומירה סימפוני או רמיקייד. התגובה היא תמיד אינדיבידואלית

מנהל פורום דלקות מפרקים