בורסיטיס בירך

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

07/11/2013 | 04:42 | מאת: אופטימית

שלום רב, כיצד ניתן להקל על כאב בשתי ירכיים שאובחן כטרוכאנטר בורסיטיס?

שלום שאלה קשה. לעיתים הזרקה מקומית עוזרת. לעיתים רחוקות הבעייה היא חלק מדלקת מפרקים ואז הטיפול הוא בדלקת המפרקים.

31/10/2016 | 08:56 | מאת: בלה

לאחר סבל של שנים הוצע על ידי פרופסור לחבר גל על זריקות באגן תחת שיתופית הזריקה הראשונה עזרהלחודש בלבד והזריקה בצד השני כחודש לאחר הזריקה הראשונה שניהם עזרו להפחתת הכאבים כחודש בלבד והמצב מתדרדר אובדת עצות אולי הדוקטור תבוא הישועה.

מנהל פורום דלקות מפרקים