מבקשת עזרה!

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

31/10/2013 | 17:40 | מאת: אילנה

שלום רב, כל החיים סבלתי מרנו פנומנלי. אני מאושפזת מזה זמן ממושך עקב חום שנמשך כחודשיים אך סיבתו לא ידוע! יחד עם זאת עם הופעת החום החלו כאבים , נפיחות ואדימות בפרקים השונים(גדולים וקטנים). ההנחה שמדובר בRF ראןמטיזם התגלתה כשגויה לאחר שכמות גדולה של אספירין לא עזרה. מדדי דלקת גבוהים. בדיקת ana חיובית וכל שאר הבדיקות שליליות. האם יש מושג במה מובר אם אף מטפלים בביה"ח לא מצאו לזה שם?

שלום קשה לעשות אבחנות סבוכות ממרחק. חום יכול ללות מצבים דלקתיים מהסוג שאת מתארת. לעיתים רופאים שאינם רגילים למצבים מסוג זה מתקשים להגדירם ולזהותם. פני לראומטולוג

מנהל פורום דלקות מפרקים