כאבים בפרקי אצבעות ידיים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

17/10/2013 | 12:02 | מאת: משה

אני בן 65. זה מס' חודשים אני מרגיש כאבים בפרקי אצבעות שתי הידיים ונפיחות מועטה בין פרק אחד או שניים לציפורן. יש לציין שגם בפרקי האצבעות ישנן בליטות קטנות גרמיות. בדיקת דם RF מחודש מאי קטן מ 10.8 בדיקת דם CRP מחודש מאי השנה קטן מ 0.08 מודאג - מה זה יכול להיות ? תודה

שלום רוב הסיכויים שמדובר באוסטיאוארטריטיס- "שחיקה" של הסחוסים המפרקיים. אם רופא המשפחה לא בטוח ניתן לפנות לראומטולוג. יכולתינו לשפר בעייה זו מוגבל מאוד.

מנהל פורום דלקות מפרקים