פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

12/09/2013 | 07:53 | מאת: מירי

שלום ד'ר קמחי.שאלתי בנושא פעילות גופנית בחדר כושר עם מכשירים.האם זה טוב.או עלול לגרום לכאבי פרקים?. אני מטופלת במטטרוקסט ומאוזנת.תודה

שלום עדיף להשתמש בעומסים נמוכים ולהקשיב לגוף ( לא לעבוד ע כאב) שנה טובה

13/09/2013 | 12:43 | מאת: מירי

כנראה התחלתי באינטנסיביות מוגזמת (אומנם קיבלתי אישור רפואי מרופא המשפחה ,ולפני שהתחלתי את האימון הגופני הרגשתי מצוין)התחילו אצלי כאבים .כנראה אצטרך לשקול להפחית או להימנע מפעילות ספורטיבית.....מבאס. תודה וגמר חתימה טובה.

מנהל פורום דלקות מפרקים