כאבים בקרסולים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

10/09/2013 | 15:27 | מאת: א.א

לפני חצי שנה הייתי אצל ראומטולוג בגלל כאבים בבירכים לפני חודשים התחילו לי כאבים בקרסולים ונפיחות .באולטרסאונד שעשיתי ברגל ימין הודגם נוזל יתר בכמות בינונית .מאחורי םטישון צדדי מעט נוזל יתר.בקרסול שמאל במפרק הטביו טלארי הודגם נוזל יתר בכמות בינונית .קידמי ואחורי לפטישון הודגם נוזל יתר.בבדיקת דם בחודש מרץ נמצאCK210 LDH 475 כמיה נוספת תקינה הפטוגלובין תקין ש.ד תקינה ס.ד תקינה שתן תקין CRP צליאק שלילי ASLO267 ו IGA 406 גבולי מעל הנוומה. האם אלה סימנים לדלקת פרקים האורטופד הפנה אותי לראומטולוג.תודה מראש

שלום הממצאי יכולים להתאים לדלקת מפרקים. קרוב לודאי שתזדקק לטיפול אחר מהאתופן ודומיו

19/09/2013 | 09:00 | מאת: א.א

יש לי תור לראומטולוג לעוד חודש הכאבים בקרסול המם רק בזמן הליכה .התרופה היא תרופה כרונית או עד ריפוי

19/09/2013 | 09:16 | מאת: א.א

יש לי תור לראומטוג בעוד חודש.הכאבים הם רק בזמן הליכה.תרופה אחרת היא לרפואי או תרופה כרונית

מנהל פורום דלקות מפרקים