חיסון פוליו ואמברל

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

20/08/2013 | 15:08 | מאת: רחל

אני מקבלת מזה שנתיים אמברל בעקבות דלק. פרקים כיצד להתנהג בסביבת ילדים שחוזרים למערכת החינוך . בין אם הם מקבלים חיסון או נדבקים מחיסון של חבריהם אני בת 60 ומעולם לא חוסנתי אבל בנותי קבלו חיסון לפני 2004.תודה

שלום ההדבקה נעשית במגע עם צואה. יש להקפיד על הגיינה אישית ( שטיפת ידיים לפני האוכל ולאחר השירותים והמנעות ממגע עם צואה). להשתדל שלא להיות במגע עם ילדים שחוסנו. אם לא אפשרי להמנע ממגע פשוט להקפיד על הגיינה

מנהל פורום דלקות מפרקים