תחושת נוקשות קלה מציקה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

21/03/2024 | 02:39 | מאת: דודי

ד"ר שלום רב בן 56 פעיל בספורט משקל תקין לא נוטל תרופות. בדיקות דם בסדר ולא שותה אלכוהול. בחודשיים האחרונים יש לי תחושת נוקשות קלה מציקה באצבעות אמה וקמיצה ביד שמאל. אין קושי או הגבלה לבצע פעולות להחזיק חפץ או לסגור ולפתוח היד. פשוט יש הרגשה מוזרה ד"ר. מה לדעתך יכול להיות הסיבה ? ואיזה בדיקה / ברור אתה ממליץ ? תודה רבה בכבוד רב

21/03/2024 | 19:49 | מאת: צבי

תחילתה של דלקת מפרקים לדעתי,

21/03/2024 | 19:51 | מאת: צבי

אבקש למחוק את תגובתי

שלום בדיקה גופנית עלידי ראומטולוג בתור התחלה. יתכן שבהתאם לממצאים יפנה לצילום או US.

מנהל פורום דלקות מפרקים