כאב חד בנשימה ובמנוחה בצלעות

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

12/03/2024 | 19:17 | מאת: חרד למצבי

היי ד"ר יש לי מידי פעם כאב חד בצלעות שהכי קרובות לרום הבטן צד שמאל בנשימה ובמנוחה הרוב הכאב בה והולך במהלך היום כמה פעמים ביום כאב חד שמפריע לנשום לכמה שניות/דקות ועובר ממה זה יכול לנבוע יש לציין שיש לי כאבים בעצמות מידי פעם יותר ברפקים בידיים ממה זה יכול לנבוע יש לי גם רעד בידיים וסטרס חזק מלווה בחרדות מידי פעם אך פעמים רחוקות החרדות בן 23 עברתי בדיקות גסטרוסקופיה ואנדוסקופיה אולטרסאונד בטן עליונה בדיקות אולטרסאונד לב +בידקת מאמץ+קרדיולוג כל הבדיקות יצאו תקינות ממה זה יכול לנבוע? האם סטרס וחרדה גורמים לזה ולכאבים בעצמות? היו לי כאבים בחזה צד שמאל לפני פחות מחודש שעברו בערך ונרגעו עיקר הכאב היה בצד שמאל בין כתף לחזה שמאל בחיבור ונוטה לחזה עליון שמאלי סליחה על הכתיבה הארוכה פשוט לא יודע ממה זה יכול לנבוע כבר כולם מקשרים את זה לחרדה אבל הכאבים האלה כל הזמן משתנים בין הבטן לצלעות וחוזר לחזה חלילה אשמח לתשובה מהירה תודה רבה והמשך יום טוב

שלו כאב בבית החזה המתגבר בנשימה מחייב בירור במסגרת רופא המשפחה כדי לשלול בעיות בלב ובריאות. אם אין ממצא מכוון לבעייה פנימית ניתן להדגים את בית החזה /הצלעות באמצעים שונים. ממליץ כאמור להיועץ ברופא המשפחה

מנהל פורום דלקות מפרקים