פיברוזיס ואמפיזמה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

06/03/2024 | 21:55 | מאת: משה

ד"ר שלום וברכה סובל מפיברוזיס ומקבל אופב 150 פעמיים ביום, כעת עשו לי בדיקה ויצא לי נוגדן pm-scl 75 חיובי חלש. כעת רוצים לתת לי פרדניזון 30 מ"ג לחודש ניסיון כדי לראות אם יש שיפור, ואז אם יש שיפור לתת טיפול נגד מערכת החיסון במקום האופב. האם נוגדן pm-scl 75 חיובי חלש יכול להיות הבעיה או בגלל שזה חיובי חלש אז זה לא הבעיה? תודה רבה

שלום שאלה מורכבת מאד. צריכה להיות נדונה בפורום של רופא ריאות שמכיר אותך , ראומטולוג ומומחה רנטגן לנושא ריאות.

מנהל פורום דלקות מפרקים