זריקת ארלזי_תופעות לוואמ

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

02/03/2024 | 20:37 | מאת: אנונימי

חודשיים אחרי התחלת הטיפול השמנתי בצורה לא מוסברת )7קג בחודש וחצי(עלייה בתיאבון והשמנה בטנית בעיקר בזמן שהיתה לי בטן שטוחה כל הזמן.

שלום השמנה אינה תופעה מוכרת של נטילת ERELZI. כדאי לברר במהירות את הסיבה אצל רופא המשפחה או אנדוקרינולוג. בסבירות נמוכה בהרבה - אם היתה דלקת קשה מאד שגרמה לחסר תאבון וירידה במשקל יתכן שהארלזי תיקן זאת אבל כאמור ממליץ לברר סיבה הורמונלית. כמו כן אם היית על מינון גבוה של סטרואידים ולא הופחת יש להנסות להפחית בהתאם למצב הדלקת.

מנהל פורום דלקות מפרקים