שאלה לגבי לבידו רטיקולריס

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

28/02/2024 | 18:31 | מאת: כוכבית

שלום רב, ברקע יש האשימוטו בדיקת ANA 160 חלבון C היה תקין וגם הבדיקות לזאבת יש לי תופעת רינו ברגליים לאחרונה יש לי כתמי לבידו רטיקולריס על הידיים והרגליים באים והולכים אבל נמצאים כל יום בדיקת דם לנוגדנים אוטואימוניים לקרישה היתה חיובית והרופא אמר לחזור אחרי 12 שבועות על הבדיקה אני מתכננת טיסה ארוכה מאד לבקר את הורי, תהיתי האם טיסה בטוחה לי והאם גרביים אלסטיות עשויות לעזור? משהו אחר לעשות עד שחוזרים על הבדיקה? תודה

שלום בדיקה חיובית לנוגדנים אינה אחידה . על פי הסוג ורמת הנוגדנים נקבע סיכון לקרישיות. יש להיועץ בהמטולוג ששלח את הבדיקה לגבי טיפול מניעתי בטיסה ארוכה.

מנהל פורום דלקות מפרקים