כאבים נוראיים בכף/גב רגל

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

28/02/2024 | 12:31 | מאת: רויט

שלום רב אשמח בעזרתך להבין בבקשה אילו תוצאות הבדיקות שיש לי, מה יש לי? מה הטיפול הרצוי? והאם הרופא הנכון לטיפול הוא רמאוטולוג? בבדיקת US: הודגמה תפיחות קלה קפסולת מפרקים МТР1 4МТР ЗМТР MТP2I שינויים ניווניים במפרק TMT4 ובבדיקות דם : 0.2> SSA/(Ro) SINGLE 0.2> SSB (La) SINGLE 0.2> Anti Jo-1 Ab 0.2> Scl-70 Ab 0.2> ANTICENTROMERE Ab תודה רבה מראש

שלום בדיקות המעבדה המצורפות תקינות. משמעות הממצאים ב US קשורים בתלונות. ממליץ לפנות לאורטופד כף רגל ואם אין אבחנה אצלו לפנות לראומטולוג.

מנהל פורום דלקות מפרקים