בעייה עם יד שמאל

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

30/06/2013 | 00:34 | מאת: רותם

שלום אני בת 26 היום התחיל לי כאבים בצד שמאל של היד הייתי בסופר היה מזגן ומאז התחיל לי כמו שריפה ביד. לאחר 4 שעות ואחרי שהשתמשתי בארניקה התנפחה לי היד והתחיל לי צמרמורות וכמו הרגשת נימול הולכת וחוזרת. חשוב לציין שאני סובלת מדלקת בגב התחתון שמחברת בין הישבן לעמוד השידרה וגם מבלט? האם זה קשור? האם יש סיבה לחשוש ? אשמח לייעוץ דחוף

שלום הפרטים לא מספקים לאבחנה. הסיכוי שהדברים קשורים קטן וכך גם הקשר למזגן. פני לרופא המשפחה

04/07/2013 | 00:08 | מאת: רותם

טופלתי ע"י אורטופד שלח אותי למיפוי עצמות ובנוסף אני סובלת מדלקות זה מה שנאמר מפיזיוטרפיה ולגבי היד קיימת דלקת בצואר עם חשש לחוליה שזזה האם זהו מצב מסוכן? אני עובדת בשירות לקוחות האם בגלל הבלט שיש לי יוכל להמשיך לעבוד בישיבה ממושכת?

מנהל פורום דלקות מפרקים