כאבים בחלק ימני תחתון

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

10/02/2024 | 15:20 | מאת: י.ח

מזה כחודשיים וחצי כאבים עזים שהתחילו בראש, עורף, צוואר,עמוד שדרה והתפשטו חזק יותר לצד ימין של: מותן, אגן, ירך, מפשעה, בטן תחתונה. ישבן, ים בדיקות דם, סיטי עש מותני, סיטי בטן ואגן, mri sij, אולטרסאונד וגינאלי, הכל תקין, ללא ממצאים משככי כאבים לא משפיעים כלל, גם במינון גבוה, מרגע התעוררות בבוקר כאבי תופת, מגבלה בתנועה, חוסר יכולת להתכופף, לבצע פעולות פשוטות, כאבים קשים ביותר, בעמידה ארוכה דקירות חזקות. נאלצתי לעזוב עבודה מכיוון ששרוייה בכאב תמידי. פעמיים הובהלתי באמבולנס למיון בגלל התקף חזק, מורפיות לא עזר, זריקת וולטרן לא עזרה. התסכול גדול, איבדתי את שמחת החיים. אשמח לדעת איזה בדיקות עוד עליי לעשות, מה מפספסים אצלי

10/02/2024 | 15:29 | מאת: י.ח

נבדקה גם בדיקה גנטית למחלות אוטואימוניות, בדיקה לסרטן מעי הגס, השחלה והלבלב. הכל תקין

שלום נשמע שאכן עברת בירור מקיף. נראה שעיקר התועלת תהיה בתשאול חוזר ובדיקה גופניתיסודית.

מנהל פורום דלקות מפרקים