כאבים אולי מקור? מזג אויר?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

09/02/2024 | 08:41 | מאת: לאה

גרה בחול ועכשיו תקופה קרה של מינוס 20. יש לי כאבים ברגליים. בירכיים האחוריות ושוקיים אחוריות כמו מן כאבי שרירים לאחרי אימון קשה. ולא עשיתי כלום. האם זה יכול להיות מהקור? וכמו כן יד שמאל כאבה בלילה בזרוע ולאורך היד גם קצת הרגיש באצבעות. כן כמו כאבי שרירים. לקחתי משכך כאבים. יש לי תת פעילות בלוטת התריס והערך יצא די נמוך שבוע שעבר. לוקחת מינון חדש. האם זה גם יכול להשפיע? או בגלל מזג האוויר? אקג עשיתי שבוע שעבר יצא תקין

שלום ככלל קור אינו גורם למחלות מפרקים. אנשים מסויימים עם נזק למפרקים מדווחים לעיתים על כאב מוגבר בזמן חשיפה לקור אך כאמור זה אינו גורם למחלה.

מנהל פורום דלקות מפרקים