המשך לשאלה הקודמת - כאב בצלעות

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

11/01/2024 | 20:22 | מאת: לי

תודה רבה על המענה המהיר! הייתי אצל אורטופד שטען שגם ככה אני בהריון ואי אפשר לבצע שום בדיקה . הצילום חזה (לא ממוקד צלעות אלא חזה רגיל) יצא תקין הוא כחודש בערך לאחר שהתחילו הכאבים שזה לפני כשנה וחצי. הכאב שלי כרגע בעיקר בלילה בשינה. וגם במגע באזור יש כאב. הוא בחיבור בין הצלעות לעצם החזה באזור צלעות 2-5 וגם בעצם החזה כןאב האם דבר זה לא יכול חס וחלילה להעיד על גידול? אפילו שזה הולך ובא לסירוגין למשך יותר משנה וחצי…. גוגל מנבא שחורות לכן אני די בלחץ מזה

שלום אני ממליץ שתפני לרופא המשפחה ותדוני איתו על האפשרויות. רוב הסיכויים שהוא מכיר אותך טוב יותר מכל רופא ותוכלו לקבל ביחד החלטה מושכלת.

מנהל פורום דלקות מפרקים