דלקת פרקים פסוריאטית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

16/12/2023 | 10:27 | מאת: נעמי

בוקר טוב , יש לי דלקת פרקים פסוריאטית שמטופלת מזה כ 15 שנה באמצעות enbrel .ביולי האחרון החליפו את הטיפול מ enbrel ל erelzi. כאשר עברתי מטיפול אחד לשני סבלתי מכאבים בערך כשלושה ארבעה שבועות ולאחר מכן הם חלפו. כעת לפני חמישה שבועות החזירו אותי שוב לטיפול ב enbrel אינני יודעת מה הסיבה, אבל כעת אני סובלת מכאבים חזקים ונוטלת וולטרן באופן קבוע. אני לא יודעת אם הגוף טרם התרגל לשינוי... אשמח לעזרה דחופה כי תור לרופא הקבוע שלי לוקח הרבה מאד זמן. תודה רבה!

שלום ERELZI ו ENBREL מכילים את אותה תרופה. השינוי הוא בשל הזמינות של התרופה בשוק.

מנהל פורום דלקות מפרקים