1איזו תרופה ביולוגית נותנים .אחרי

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

13/12/2023 | 20:48 | מאת: אלי

תרופה כימית בשם ערבה לדלקת בגוף שלא עזרה .2מה שמות של תרופות ביולוגיות .3והאם יש תופעות לואי חמורות לתרופות ביולוגיות.4וכמה זמן נוטלים תרופות ביולוגיות והאם צריך גם מעכב של בדיקות דם .כל חודש?

שלום ישנן היום תרופות ביולוגיות רבות המיועדות לסוגים שונים של דלקת מפרקים. תופעות הלוואי שלהן שונות ואין איפשרות לפרט את כולן. הראומטולוג יתאים לך תרופה על פי סוג הדלקת ולאחר שיתווה בפניך את האפשרויות השונות.

מנהל פורום דלקות מפרקים