פענוח בדיקות דם עי ראומטלוגית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

12/12/2023 | 14:25 | מאת: רינת

שלום רב עשיתי בדיקות דם לבדיקת דלקות פרקים אלו חלק מהתוצאות. האם זה מעיד על דלקת?? יש לי תור רק עוד כמה חודשים ואני סובלת המון מכאבים רגלים ידיים וגב. וכאבי בטן מסוג אחר אך גם חזקים. כמו כן יש לי מוטציה לfmf. תוצאות הבדיקה 54032094 שימי לב: בדיקות המוגדרות מידע רפואי רגיש לא מוצגות באתר ואפשר לקבל אותן במרפאה. טווח הנורמה שמוצג לך הוא ביחס לבוגרים בריאים. שם: רינת תאריך הבדיקה ושעת ביצוע: 12:08 16.11.2023 מספר הבדיקה: 54032094 תוצאות בדיקה רגילה בודדת שם הבדיקה: ANA PROFILE התוצאה: Negative התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף שם הבדיקה: ANA PATTERN התוצאה: F. Spe התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף שם הבדיקה: ANA TITER התוצאה: 1:80 התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף הערות לבדיקה - ANA TITER שם הבדיקה: RNP התוצאה: <0.2 התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף שם הבדיקה: Sm (anti Smith Ab) התוצאה: <0.2 התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף שם הבדיקה: SSA התוצאה: <0.2 התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף שם הבדיקה: SSB התוצאה: <0.2 התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף שם הבדיקה: SmRNP התוצאה: <0.2 התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף שם הבדיקה: SSA-60 התוצאה: <0.2 התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף שם הבדיקה: SSA-52 התוצאה: <0.2 התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף שם הבדיקה: CHROMATIN התוצאה: <0.2 התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף שם הבדיקה: Scl-70 Ab התוצאה: <0.2 התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף שם הבדיקה: Anti Jo-1 Ab התוצאה: <0.2 התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף שם הבדיקה: Centrom Ag Cenp-B Ab התוצאה: <0.2 התוצאה ביחס לטווח הנורמה: מידע נוסף שם הבדיקה: dsDNA-Ab.Screen התוצאה: 3.0 IU/ml התוצאה ביחס לטווח הנורמה: 1.0 סמן - ערך תקין 3.0 5.0 שם הבדיקה: RIBOSOMAL P Ab התוצאה: <0.2 תודה מראש

שלום דלקת מפרקים היא אבחנה קלינית- על סמך תשאול ובדיקה. המעבדה היא אמצעי עזר וככזה צריך להתייחס אליו. פורום זה אינו מיועד לפענוח בדיקות מעבדה. בכל הקופות ישנו הסבר קצר מצורף על כל בדיקה

מנהל פורום דלקות מפרקים