שאלה לגבי מתוטרקסט ומולטי ויטמין

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

07/12/2023 | 08:38 | מאת: דנה

שלום רב, נוטלת מתוטרקסט במינון 15מג פעם בשבוע. כדי למנוע נשירת שיער לוקחת מולטיויטמין Roots HR באופן יום יומי (שבו יש 200מק״ג חומצה פולית). האם יש בעיה עם שני הדברים ביחד? האם הויטמינים יכולים להפריע ליעילות התרופה בגלל החומצה הפולית? אם כן- האם יש דרך לשלב בין שני הדברים? תודה רבה

שלום כדי שמטוטרוקסט יעבוד אין ליטול יותר חומצה פולית מזו שהומלצה על ידי הראומטולוג. בדרכ 5 מג פעם בשבוע. אם נשירת השיער משמעותית יש להתיעץ עם הראומטולוג לגבי חלופות.

מנהל פורום דלקות מפרקים