כאבים בצד הברך דלקת פרקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

05/12/2023 | 15:45 | מאת: לירון

שלום אני 8 חודשים אחרי לידה בת 33.תינוקת שסבלה מריפלוקס לכן הייתה ממש גרה לי על הידיים. לפני כחצי שנה היו לי כאבי מפרקים בידיים לפתע והתנפחו לי האצבעות(לא המפרקים, כל האצבע). קיבלתי נוגדי דלקת ולאחר מס ימים זה עבר. בדיקות הדם הראו סממני דלקת. ב4 ימים האחרונים החל לכאוב לי צד ברך ימין, בהליכה ..רק אזור הצד, בעיקר בירידה במדרגות. הכאב בא והולך.היה יום אחד של הפוגה וזה חזר. אני מאוד לחוצה וחרדתית מהדבר, האם יכול להיות קשור לדלקת פרקים? האם ישנן דלקות פרקים שחולפות עם טיפול ולא כרוניות? אודה לתשובתך

שלום נפיחות במפרקים ומדדי דלקת מוגברים מחשידים לדלקת מפרקים. ממליץ לתעד את הנפיחות במצלמה ולפנות בהקדם לראומטולוג. אם מדובר בדלקת מפרקים ישנו טיפול יעיל.

מנהל פורום דלקות מפרקים