כאב במפרק ושריר שמאל, טווח תנועה מוגבל

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

14/11/2023 | 18:57 | מאת: חיימקה

בחודשים האחרונים מרגיש כאב בשריר שמאל לכיוון מפשעה וקצת באיזור של העצם השמאלית ל הירך . הכאב רק אם מרימים את הרגל גבוהה או מטפסים על סולם לדוגמא הכאב משתפר אחרי פעילות מסויימת כאילו ואחרי חימום על האיזור . יש 2בקעים קטנים במפשעה האם יכול להיות קשור לזה ? נשמע לי פחות סביר . גיל 35 היו לי בעבר כאבי מפרקים ללא תסמינים בדם .MRI מפפרקים תקין לפני חצי שנה . האם קשור לראומוטלוגיה או שצריך לפנות לאורתופד ? מפחד שזה משהו חמור

שלום ככל שניתן לומר מהמידע שמסרת נשמע שהכיוון אורטופדי. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים