ביולוגית אקטמרה -אנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

08/08/2023 | 19:24 | מאת: אירית

מטופלת בזריקת אקטמרה ביולוגית ,הזרקה פעם בשבוע ,אני עם חיידק בגרון נוטלת כבר 5 ימים אנטיביוטיקה ,אני מזריקה כל יום ראשון בשבוע,שבוע שעבר לא הזרקתי בגלל האנטיביוטיקה,יום ראשון הקרוב אבלע את מנת האנטיביוטיקה האחרונה,האם אני יכולה ביום ראשון להזריק גם את האקטמרה או צריך עוד הפסקה עד שבוע הבא

שלום חידוש ה ACTEMRA נעשה כאשר הזיהום חלף. כלומר האנטיביוטיקה הסתיימה, אין חום . ניתן לחכות יום-יוייים נוספים לאחר מכן כדי להיות לגמרי בטוחים. בהצלחה.

מנהל פורום דלקות מפרקים