טיפול ביולוגי למפרקים פסוריאטית עם דלקות גידים בעמ"ש ובמרפקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

03/07/2023 | 10:39 | מאת: משה

שלום יש לי psa spondyloarthropathies בעיקר עם enthesitis במרפקים, באגן ובעקב. האם טאלץ נותנת מענה על אנתזיתיס?האם יש ביולוגי שנחשב הכי עוזר מבחינת אנתזיתיס? אני יודע שהכל אינדיבידואלי אבל אני מתכוון ברמת המחקר וברמת הפרקטיקה שלך כרופא תודה

שלום TALTZ נחשב לטיפול טוב לאנטזיטיס. יש גם תכשירים אחרים שטובים. אין השוואה בין תכשירים לגבי אנטזיטיס.

מנהל פורום דלקות מפרקים