כאב בזמן מנוחה בעת שינה והנחת הראש

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

19/06/2023 | 15:41 | מאת: אביעד

שלום וברכה מזה כהרבה זמן אני סובל מכאב דווקא כאשר הולך לישון או מניח את הראש למנוחה ניהיה לי כאבים בכתפיים וצוואר האמצעי. המשולש ...וכאשר קם ומתחיל פעילות לאט לאט הכאב עובר עד הצהריים 2 /3 כבר אין כאב כמעט וככה כל יום ניסתי כל מיני כריות ולא צלח לאחרונה ניסתי כרית סתם ממש מעפנה ופחות התעוררתי עם כאב כמובן שעדיין אבל הרבה פחות אך זה לא כרית מתאימה לשינה לא תופס את הראש מרגיש שהראש צונח ואיני יודע מה לעשות עם הכאבים? פיזותרפיה ניסתי זמן לא קצר ולא עזר... לכאב כי בעצם לא היה כאב בעת שעשיתי הכאב בעיקר בכמה שעות הראשונות לאחר שקם בעצם .. מה חוות דעתך ד"ר? תודה מראש אביעד

שלום משמך אני מניח שאתה אדם צעיר הייתי ממבקש להבדק על ידי רופא המשפחה ולבחון אפשרות של צילום רגיל של עמוד השדרה הצווארי ובדיקת מדדי דלקת ( CRP ). יתכן שיהיו רמזים לבעייה בבדיקות אלו. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים