תסמונת אנטיפוספילפיד

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

13/06/2023 | 21:34 | מאת: מני

היה לי ארוע לפני עשר שנים של קריש דם ברגל וגילו לי אפלה לקחתי קומדין עד לפני 3 שנים ואז החליפו לי ל אלקוויס 5 מ״ג רציתי לשאול אם אני מטופל נכון כי אני דואג כי רופא תורן שלא מכיר אותי אמר לי שלוקחים קומדין ( חשוב לצין שפרופסור מומחה החליף לי ל אלקוויס ) ?? תודה

שלום מקובל שאליקוויס אינו מענה נכון לטיפול בתסמונת APLA אלא קומדין. ישנם יוצאים מן הכלל ( נדירים) הקשורים לסוג הנוגדנים/כמותם/ והיכולת /אי יכולת לעקוב אחר תפקודי קרישה.

מנהל פורום דלקות מפרקים