דלקת פרקים rheumatoid artritis

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

31/05/2023 | 17:21 | מאת: מיואשת2

שלום. אני בת 64 עם אבחון של דלקת פרקים. קיבלתי פלקווניל וזה מאוד עזר. לוקחת חודשיים. הפסקתי לקחת לפני שבוע בגלל ירידה במשקל חוסר תיאבון ושלשולים . האם הגוף אמור להתרגל לתרופה ? אני שקלתי 50קילו לפני ועכשיו ירדתי ל 48 קילו. לא מעוניינת לרדת יותר אבל הפסקתי שבוע שעבר לקחת וחזר לי אחרי יומיים התיאבון והפסיקו השלשולים. אני לוקחת פעמיים ביום. האם אפשר לקחת רק פעם ביום? תודה

שלום יש להתאים את מינון התרופה למשקל הגוף. נראה כי כדור אחד מספיק למשקל של 48 קג. הצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים