נימול , חוסר תחושה בצד שמאל וחולשה כללית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

22/05/2023 | 14:04 | מאת: שחר

שלום,אני בן 39, עד לפני כ3 שנים סבלתי מכאבי גב חזקים ובכף רגל שמאל. לאחר מספר בירורים מול אורטופדיים וצילום רנטגן נאמר לי כי רגל שמאל קצרה בכ1 ס'מ. ניסיתי מספר מדרסים אך ללא הועיל. לאחר מכן פשוט שמתי הגבהה של כ3 מ'מ מתחת לרפידה, הגבהה רק לעקב הרגל. מרגע זה נעלמו לי הכאבים, אך לאחר חודש ועד היום. אני סובל מנימול, איבוד תחושה, בחצי פנים שמאל, כף יד שמאל, ורגל שמאל, קשיון שרירים בצד שמאל, בצוואר, בטן, וברגל. הדבר גורם לי לחולשה כללית ועייפות קיצונית, לעיתים יש שיפור ואז אני מאמץ פיזית אם בכיפוף או הרמת דברים או כל מאמץ פיזי ושוב התסמינים חוזרים. אציין שאין לי כאבים מלבד הנוקשות שרירים שגורמים לכאב מסויים בזמן תזוזת המפרקים. בנוסף לאחר ההגבהה בכף הרגל הכתפיים מאוזנות יחסית והאגן לפעמים מאוזן ולפעמים ניתן לראות הפרשים של ס'מ וחצי. עברתי אצל אורטופדים, נוירולוגים, אשמח לדעת אם הכיוון הוא ראומטולוגיה והאם יש הסבר רפואי לכך. אודה לתשובה מפורטת, תודה רבה

שלום הפרעות תחושה המערבות גם את הפנים מקורן תמיד במערכת העצבים המרכזית ( מוח). נרה כי הבירור צריך להתבצע דרך הנוירולוג.

מנהל פורום דלקות מפרקים