ארלזי 50 או פרדניזון

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

18/05/2023 | 17:18 | מאת: ארלזי 50

שלום רב, אני סובל מדלקת פרקים ראומטית מזה שנים רבות.אני בן 71. שלום כרגע אני נוטל פרדניזון 10 מ"ג ליום באופן קבוע.מידי פעם אני מוריד ומעלה בהתאם להתלקחויות. יש תופעת לוואי מאד מטרידה של דימומים תת עוריים כמעט בכל הגפיים. הרופא המליץ לי על ארלזי 50. אני חושש מתופעות לוואי לא פשוטות. האם ארלזי 50 בטוח דיו ?והאם יש לו יתרון על פרדניזון ?

שלום רב ל ERELZI יתרון רב על פני פרדניזון. יאפשר הפחתת מינון הפרדניזון וכתוצאה מכך הפחתת הדימום התת עורי. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים