השלב הבא אחרי סלוזפירין

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

07/05/2023 | 15:27 | מאת: ירון

יש לי דלקת מפרקים ספחתית ודלקת מפרקים ניוונית (אוסטיאורטריטיס) ברקע, מחלת לב, מחלת ריאות. FMF, מננגיומה בריין, מחלת עיניים ניוונית לא ברור מהי בינתיים. טינטון, פגיעה בעמוד השדרה לאחר ניתוח גב תחתון למיקטומי דיסקטומי L5 L4 S1 מגרנה ומחלת כאב כרוני. זה פחות או יותר..אני מטופל בגבאפנטין 1200 מ"ג שלא עוזרים. קיבלתי עירוי מגנזיום שמעט מקל אבל רחוק מלתת לי רווחה מהכאב. וולטרן לע מקל על הכאב בידיים שם עיקר הבעיה שלי. וקיבלתי סלוזפירין כתרופת שלב שני אחרי הקו הראשון.הופסקה עקב כאבי ראש עזים, הרגשה כללית נוראה. השאלה שלי מה השלב הבא? מנסים תרופה מאותה משפחה? כמו מתטרוקסט או ערבה? או שעוברים לתרופת הביניים שכחתי מה שמה..או ישר לביולוגי? אין מדדי דלקת פעילה כעת. בבון סקאן יש שני מוקדים..אחד ברגל הופנתי למומחה כף רגל. הדלקת מערבת עמוד שדרה, רנטגן כפות ידיים ורגליים ללא ממצא חריג. שאר המחלות כפי שתארתי...אשמח לתשובה למצב המורכב שלי, תודה רבה.

שלום רב בדלקת מפרקים ספחתית יש מקום לניסיון טיפולי בשתי תרופות קונבנציונליות טרם מעבר לטיפול ביולוגי. הטיפול יעיל ובטוח.

מנהל פורום דלקות מפרקים