rf 18 ( נורמה 14) האם דלקת?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

23/04/2023 | 16:52 | מאת: לילך

מזה מספר חודשים כאבים במותניים ובמפשעות שמקרינים לרגליים ולעיתים תחושת חום פנימי כזה (כמו שיש שפעת וכואבים המפרקים). בנוסף, כאבים בעצם הזנב. rf יצא 18 כאשר הנורמה 14. מדדי דלקת 22 (נורמה 11) וירדו עכשיו ל12. ביצעתי בדיקת pet ct בשל בלוטות לימפה מוגדלות. הבדיקה יצאה תקינה. שאלתי היא, האם בדיקת pet הייתה מצביעה על דלקת מפרקים במידה והייתה קיימת? ana שלילי.

שלום התלונות וההמעבדה אינם ספציפיים. PET אינה הבדיקה הרגילה לדלקת מפרקים אך במידה והיתה פעילות מחלה בהחלט ניתן היה לראות קליטה במפרקים.

מנהל פורום דלקות מפרקים