דלקת בעקבות חבלה ו PTSD

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

20/04/2023 | 17:10 | מאת: אורי

שלום, לאחר חבלה רגל ברך קרסול ובנוסף לחץ נפשי חריג שאובחן כ PTSD. ממצאים - הרחבת אבי עורקים עולה, אקזוסטוזיס בברך, פיברומה פלנטרית כף רגל. ב MRI מצויין ספונדילוארתרופתיה. כאבים בבבוקר + כאבים צלעות בית החזה (לחיצה על נקודות) + כאבים גב תחתון, מותני, צווארי. מבין הסוגים השונים של הדלקות פרקים - האם המדובר ב AS או ב RA או ייתכן משהו אחר? האם הגורם לדלקת הוא החבלה או ה PTSD?

שלום מדובר בשאלות קליניות מורכבות שמצריכות תשאול מדוקדק, בדיקה גופנית ומעבר על תוצאות המעבדה והדימות. יתכן כמובן שישנו משלב של בעיות. נא פנה לראומטולוג לבדיקה.

מנהל פורום דלקות מפרקים