ירך שמאל.

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

26/05/2013 | 18:43 | מאת: שי

שלום רב חולה דלקת מפרקים שגרונית. מטופל באקטמרה. בדיקות דם תקינות. לאחרונה ביצעתי צילומי רנטגן. ובבדיקה של הראומטולוגים בבני ציון רשום "OA של ירך שמאל עם סקלרוזיס, הצרות המרווח, אוסטאופיט." חש אני בזמן הליכה כאבים חדים וחודרניים באיזור ירך שמאל. יש דרגי טיפול? איזו פעילות גופנית מומלץ לעשות ואיזו לא? אשמח לתשובה שי

26/05/2013 | 18:54 | מאת: שי

שלום נראה שמדובר "בשחיקת המפרק" משנית לדלקת המפרקים. אין טיפול ספציפי כיום למעט שליטה טובה בדלקת, שמירה על משקל תקין, המנעות מפעילות גופנית "אגרסיבית "- ריצה, הרמת משקולות .

מנהל פורום דלקות מפרקים