שאלה בקשר לשילוב תרופות

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

02/04/2023 | 11:30 | מאת: זיו

שלום רב בעקבות אבחנה של פולימיאלגיה וחשד ללופוס התחלתי לקחת פרדניזון 8 מ"ג ליום ופלקוניל 200 מ"ג. מלבד אלו לוקחת אומפרדקס. התחיל לי היום כאב חזק מאוד בכף הרגל ובעיקר בעקב. בקושי יכולה לדרוך. שאלתי:האם ניתן לקחת כדור רוקסט פלוס או רוקסט רגיל ביחד עם התרופות שציינתי לשיכוך הכאב עד שאגיע לרופא? או לחילופין הצעה אחרת לכדור שיכול להתאים. תודה מראש וחג שמח

שלום רוקסט הוא נגזרת נרקוטית קלה ללא מרכיב נוגד דלקת. תרופה שרצוי לא לצרוך על בסיס קבוע בשל היותה ממכרת. הפורום אינו יכול ליטול יעוץ תרופתי ספציפי לבעיות אקוטיות

מנהל פורום דלקות מפרקים