כשאבי ברכיים לאחר טיסה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

23/03/2023 | 03:23 | מאת: כאבי ברכיים

שלום דוקטור במהלך השירות הצבאי שלי סובבתי את הברך השמאלית שלי . השתחררתי מהצבא והכאבים בברך היו באים והולכים עיקר הכאב בעונות מעבר לאחרונה טסתי לטיול הגדול ובחלק מהטיסות יש לי כאבים בברך גם מקדימה גם מאחורה ממש סביב כל הברך האם זה קשור לטיסה ? או אולי לשינוי מזג אוויר ? ומה מומלץ לעשות כי הכאבים הולכים איתי לפעמיים גם כמה ימים קדימה.

23/03/2023 | 04:15 | מאת: כותב הפוסט

חושב לציין שכרגע נמצא בקוסקו שזה יעד יחסית גובהה מבחינת גובה אז אולי גם זה משפיע ?

שלום אם היה נזק בעבר בברך ( למשל קרע של מינסקוס/רצועה) אזי כמובן מאמץ או ישיבה במצב לא נוח יכולה לעורר את הכאב.

מנהל פורום דלקות מפרקים