COSTOCHONDRITIS טיפול

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

12/03/2023 | 11:39 | מאת: לורי

שלום רב, בת 55 , בריא בדרך כלל עם מיומה גדולה ברחם שלוחצת על הסטרנום . מחודש ספטמבר הופיע לי כאב נקודתי באזור סחוס הצלע ובהמשך במספר מוקדים באזור. בדיקות הדם תקינות . נטלתי מספר תרופות כמו ברקסין , ארקוקסיה 90 מ"ג, כל תרופה לפרק זמן של עד שבועיים ללא הטבה .ניסיתי כל המשחות נגד כאבים ללא הטבה . הכאב חזק בעת שיעול או התעטשות , בעת שינה על בטן , צד , בנשימה עמוקה .במצב רגיל ,לדוגמה ישיבה במשרד מול מחשב ...אין כאבים . לפי ההבחנה של ראומטולוג מדובר בCOSTOCHONDRITIS האם הגיוני שמחודש ספטמבר אני סובלת ואין טיפול לבעיה שלי . חוששת מגרורות בעצמות ... האם ייתכן שהלחץ של המיומה גרם לתופעה זו ? או ייתכן סיבה אחרת תודה רבה

שלום לכאב שמקורו בצלעות לוקח זמן רב להחלים בשל התנועה המתמדת של בית החזה. בירור של ממאירות נעשה על ידי תשאול מעבדה ודימות. מיומה אינה גרומת לכאב מסוג זה בדר"כ.

מנהל פורום דלקות מפרקים